Ne rade vam Youtube, Gmail i Google Maps? Niste jedini

Gmail, YouTube, Drive, Google Maps i pretraživač ne rade u nekoliko zemalja širom sveta.

Izvor: B92
Podeli

Niko ne može sa sigurnošću da kaže u čemu je problem, ali ljudi širom sveta prijavljuju da ne mogu da se uloguju na svoje naloge.

Problemi su nastali istog dana kada i veliki događaj u tehnološkom svetu - lansiranje tri nova iPhone telefona od strane kompanije Apple. Najnovije vesti sa tog događaja možete ispratiti ovde.

Kako prenosi servis DownDetector, većina problema je počela da se dešava oko 16 časova po britanskom vremenu.

Trenutno na glavnom Google sajtu korisnici imaju ozbiljne probleme, u zemljama Severne Amerike, Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske i Japana.

Slična je situacija i sa Gmailom i Driveom, koje širom sveta koriste milioni ljudi.

Drive odbija da se poveže sa serverom, a sa Gmaila je nemoguće poslati mejlove.

Desktop verzija YouTubea je takođe u neupotrebljivom stanju širom sveta, ali neki korisnici prijavljuju da im mobilna verzija radi.

U međuvremenu Outage Report opisuje poteškoće sa Google i Google Drive servisima kao ekstremne, Maps i YouTube kao visoke i Gmail kao srednje.

Vesti

Kreator Plants vs. Zombies otpušten, odbio da uvede Pay2Win?

Kao posledica silnih kontroverzi vezanih za Star Wars: Battlefront 2 i sistem progresija, na površinu izgleda izlaze još neke izjave, naravno nepovoljne po Electronic Arts, a to je da je Džordž Fan, kreator Plants vs. Zombies, dobio otkaz odmah nakon odbijanja uvođenja pay to win sistema.

Vesti sreda 22.11. 11:22 Komentara: 5
strana 1 od 1687 idi na stranu