Ne rade vam Youtube, Gmail i Google Maps? Niste jedini

Gmail, YouTube, Drive, Google Maps i pretraživač ne rade u nekoliko zemalja širom sveta.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 12.09.2017.

19:55

Ne rade vam Youtube, Gmail i Google Maps? Niste jedini

Niko ne može sa sigurnošću da kaže u čemu je problem, ali ljudi širom sveta prijavljuju da ne mogu da se uloguju na svoje naloge.

Problemi su nastali istog dana kada i veliki događaj u tehnološkom svetu - lansiranje tri nova iPhone telefona od strane kompanije Apple. Najnovije vesti sa tog događaja možete ispratiti ovde.

Kako prenosi servis DownDetector, većina problema je počela da se dešava oko 16 časova po britanskom vremenu.

Trenutno na glavnom Google sajtu korisnici imaju ozbiljne probleme, u zemljama Severne Amerike, Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske i Japana.

Slična je situacija i sa Gmailom i Driveom, koje širom sveta koriste milioni ljudi.

Drive odbija da se poveže sa serverom, a sa Gmaila je nemoguće poslati mejlove.

Desktop verzija YouTubea je takođe u neupotrebljivom stanju širom sveta, ali neki korisnici prijavljuju da im mobilna verzija radi.

U međuvremenu Outage Report opisuje poteškoće sa Google i Google Drive servisima kao ekstremne, Maps i YouTube kao visoke i Gmail kao srednje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: