Androidove osmice [podcast]

U ovoj epizodi razgovaramo o dve Androidove osmice. Nova verzija je stigla, Android 8.0 donosi pregršt malih stvari koje ga čine najboljim Androidom do sada, uz ozbiljne poduhvate ispod haube koje bi mogle odrediti budućnost platforme.

Izvor: B92
Podeli
B92/Google
B92/Google

Stigao je i Samsung Galaxy Note 8, dok ne stigne u našu malu i ozvučenu redakciju pretpostavljamo kako će susret sa njim izgledati, šta je bitno i šta je Samsung uspeo da uradi za vreme koje je ove godine imao.

Izašao je u novi Huaweijev čip koji je u medijima odjeknuo kao čip sa ugrađenom veštačkom inteligencijom, no to za sada ostavljamo po strani i bavimo se mnogo bitnijim stvarima, a to su planovi koje Huawei ima za mešanje u Samsungov i Appleov duopol.

Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar i pomozite nam da budemo još bolji.

Hvala na slušanju, sve najbolje!

Prati B92 na Viberu

Vesti

Review: StreamWorld Dig 2

Jedan od najboljih primera dobre “metroidvania” igre, bio je prvi SteamWorld Dig naslov. Igra toliko jednostavna – a zarazna, iskrena – a prepuna tajni, naivna – a duboka. Ha-ha, duboka, kapirate? Dobro, onda pređimo na stvar…

Vesti petak 20.10. 13:59 Komentara: 0
strana 1 od 1673 idi na stranu