Revolucija u svetu nekretnina: Prodaja stanova u bitkoinima

Mišel Mon, tajkunka ili tzv. kraljica donjeg veša napravio je potpunu revoluciju u svetu nekretnina kadaj e oglasio svoj dom u Dubaiju na prodaju... u bitkoinima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 06.09.2017.

14:50

Revolucija u svetu nekretnina: Prodaja stanova u bitkoinima
foto: getty

Ovo je prva nekretnina koja će biti kupljena virtuelnim novcem. Mišel, koja je postala milionerka nakon osnivanja brenda donjeg veša Ultimo sada je u dogovoru sa dečkom Dagom Baroumenom odlučila da proda imanje vredno 250 miliona dolara u Dubaiju koje uključuje dve četrdesetospratnice i veliki tržni centar.

Prvih 150 stanova u kompleksu će biti oglašeni na prodaju i moći će da se plate isključivo bitkoinima. Kupci će moći da urede svoj novi dom koristeći usluge kompanije za dizajn koju takođe poseduje gospođica Mon, ali će i to morati da plate kriptovalutom.

Cena apartmana u kompleksu kreću se od 30 bitkoina, tačnije 133 hiljade dolara, pa sve do 85 bitkoina.

“Neko vreme ulažem u kriptovalute, ovo nije ništa novo. Nudimo šansu ljudima koji su napravili značajan pomak da investiraju u nekretnine“, zaključuje ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: