FrontRow, sakrivena kamera iz prvog reda

Kamera FrontRow, sakrivena u okruglom privesku ogrlice, prilično je inovativan proizvod.

Tehnopolis

Izvor: B92, theverge.com

Sreda, 16.08.2017.

16:33

FrontRow, sakrivena kamera iz prvog reda
Printscreen YouTube/FrontRow

Kao i pametni telefoni, FrontRow ima prednju, od 8, i zadnju kameru od 5 megapiksela. Ima dimenzije ručnog sata, a sa pametnim telefonom je povezana sopstvenom aplikacijom.

Njen okrugli ekran je osetljiv na dodir, a impresivna baterija omogućuje dugotrajno korišćenje, pa je njome moguće emitovati npr. živi prenos (livestrem) sportskih događaja.

Proizvođač, američka kompanija Ubiquiti, navodi da kamera podržava videostriming na Twitter, Facebook i YouTube. Kamera, takođe, može da se integriše sa servisima kao što su Dropbox ili Spotify, zbog skladištenja podataka i reprodukcije muzike.

Ovaj uređaj, bar po karakteristikama, izgleda veoma zanimljivo. A da li će mu se naći prava upotrebna vrednost, ostaje da se vidi.

Naročito, kada se zna da joj je cena 399 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: