Sedam Srbija, Tesla 3 i sav taj (i srpski) cloud

O rastu clouda na svim meridijanima, rastu Appleovog keša, prvoj isporuci Tesle 3, iPhoneu i Noteu 8, i Pixelu 2 kroz glasine.

Izvor: B92
Podeli

Prijave prihoda za prošli kvartal otkrivaju kako i koliko je rasla nova IT industrija, uključujući i naše gore cloud. Šta to iPhone ima, a drugi nemaju pa je rastao uprkos najjačoj konkurenciji otkada je Androida.

Tesla je počela isporuku Modela 3, zašto je baš ovaj automobil ključan za budućnost kompanije, a možda i cele automobilske industrije. Da li je Mercedes BlackBerry, a Tesla Model 3 iPhone i koliko još ćemo držati ruke na volanu.

Glasina u vezi sa modelima koje očekujemo ne manjka, sa velikom izvesnošću znamo kako će izgledati iPhone 8, videli smo i Note 8, a ni Google nije uspeo sa sačuva ono za šta se veruje da su novi Pixeli.

Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar i pomozite nam da budemo još bolji.

Hvala na slušanju, čujemo se vrlo skoro!

Prati B92 na Viberu

Vesti

Review: StreamWorld Dig 2

Jedan od najboljih primera dobre “metroidvania” igre, bio je prvi SteamWorld Dig naslov. Igra toliko jednostavna – a zarazna, iskrena – a prepuna tajni, naivna – a duboka. Ha-ha, duboka, kapirate? Dobro, onda pređimo na stvar…

Vesti petak 20.10. 13:59 Komentara: 0
strana 1 od 1673 idi na stranu