Call of Duty: Modern Warfare Remastered od sada izlazi zasebno

Remaster prve Modern Warfare igre je dolazio kao bonus kupcima koji su pazarili Call of Duty: Infinity Warfare, a sada, nakon osam meseci, remaster je moguće kupiti kao zasebnu igru za Xbox i PC i to po ceni od čak 40 dolara, dok je za Playstation 4 dostupan od prošlog meseca.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 28.07.2017.

14:30

Call of Duty: Modern Warfare Remastered od sada izlazi zasebno
Foto: Youtube Screenshot/Call of Duty

Kupovinom Call of Duty: Modern Warfare Remastered dobijate, grafički poboljšanu singlplejer kampanju i 16 obrađenih multiplejer mapa. Tu je i DLC – Variety Map Pack – koji naravno nije besplatan, već košta 15$.

U dodatku ništa posebno, 4 multiplejer mape i bonus oprema. Kao deo promocije “Dani leta”, dobija se vremenski ograničena besplatna mapa, Beach Bog.

Što se tiče performansi igre i utiska korisnika, situacija je još gora, na Steamu ocene su pretežno negativne, u kojima se većina korisnika se žali na loše portovanje i užasnu optimizaciju igre.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: