Sa ovim aplikacijama vaše letnje fotografije dobiće novi sjaj

Leto i godišnji odmori za mnoge znače putovanja, zabavu, druženja i priliku za gomilu uspomena i fotografija koje će rado deliti na Instagramu i drugim društvenim mrežama. Ako želite da vaše fotografije dođu još više do izražaja ili da izvučete ono najbolje iz svog fotografskog talenta, probajte neke od ovih aplikacija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 20.07.2017.

08:36

Sa ovim aplikacijama vaše letnje fotografije dobiće novi sjaj
Thinkstock

VSCO

Besplatan alat koji nudi mnogo više od osnovnih mogućnosti Instagrama. Gomila alata izvući će iz vas pravog kreativca. Aplikacija je popularna je među foto entuzijastima i zbog potpuno manuelnih kontrola kod fotografisanja i editovanja fotografija.

Open Camera

Ova je aplikacija, trenutno dostupna samo za Android uređaje, koju su fotografi napravili za druge fotografe. Radi se o projektu na kome je radila velka zajednica i namenjen je onima koji su vrlo ozbiljni kada je mobilna fotografija u pitanju. Od manuelnih kontrola, glasovnog upravljanja, mogućnosti korišćenja za levoruke. Svakako je vredi isprobati.

Snapseed

Moćan Googleov alat koji će vam omogućiti široku slobodu uređivanja svih karakteristika fotografija. Ako želite da istaknete pozadinu, neki detalj ili prilagoditi boje, Snapseed sa lakoćom može sve to i mnogo više.

Layout

Dok se Instagram nalazi skoro na svakom telefonu, Layout je njegova dodatna aplikacija kojoj bi trebalo dati šansu. Ona omogućava brzu i jednostavnu izradu kolaža sa velikim brojem predložaka, koje jednim potezom možete da doradite kroz Instagram.

YouCam

Ako želite poboljšati vaše selfije, YouCam je pravi "make-up" studio pomoću koga ćete, u par poteza, moći potpuno da promenite svoj izgled pre postovanja. Aplikacija ima i zabavni deo pomoću koga možete da isprobavate razne lude kreacije, kakve inače nikad ne biste stavili na sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: