Zavirivanje u tuđe Facebook profile se upravo zakomplikovalo

Slučajni pokret prstom na Facebooku mogao bi da vas košta dostojanstva…

Tehnopolis

Izvor: tportal.hr

Sreda, 19.07.2017.

10:20

Zavirivanje u tuđe Facebook profile se upravo zakomplikovalo
Foto: Gettyimages

Vraćate se kući sa žurke. Upoznali ste nekoga tamo, i pronašli tu osobu na Facebooku. Svi znamo šta sledi... Višesatno ‘kopanje’ po njenom profilu.

Ali dok skrolujete na svom mobilnom telefonu, slučajno pritiskate malu ikonicu koja maše: upravo ste poslali poruku toj osobi.

Da, ova opcija nije tu samo za vaše prijatelje. Mali 'say hello' emotikon koji se pojavljuje u razgovoru sad je i na profilima.

Korisnici su se već žalili Facebooku zbog nove opcije, jer tvrde da je prelako stisnuti to dugme. Na kraju krajeva, ne želite slučajno da započnete razgovor s nepoznatom osobom ili da neko slučajno vama pošalje isti emotikon.

Facebook za sada nije reagovao, a mnogi ljudi upoređuju novu opciju sa prastarim 'bockanjem'. Oni koji su malo duže na Facebooku znaju da je bockanje (eng. poke) neko vreme bio popularan način započinjanja komunikacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: