Tramp je skinuo samo jednu aplikaciju na iPhone

Nakon što je američki predsednik Donald Tramp neko vreme koristio pametni telefon koji radi na Androidu, nedavno je morao da zameni ovaj uređaj bezbednijim modelom – Appleovim iPhoneom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 28.05.2017.

08:25

Tramp je skinuo samo jednu aplikaciju na iPhone
Foto: Gettyimages

Iako je prošle godine pozvao američku javnost na bojkot Appleovih telefona jer Tim Kuk nije želeo da otključa iPhone terorista iz San Bernandina, na kraju je ipak popusti, pa sada i on nosi smartfon s logom jabuke.

Telefon je novi, ali su navike ostale stare, pa je novinar Axiosa juče saopštio da Tramp na novom telefonu ima instaliranu samo jednu aplikaciju – Twitter.

Naravno, na Trampovom iPhoneu su instalirane i standardne Appleove aplikacije, dok je Twitter skinut s App Storea.

Tramp je poznat po svojim kontroverznim tvitovima koji su pokazali da mu gramatika baš ne leži najbolje, pa je zbog tvitovanja često na udaru kritika, a na ovoj društvenoj mreži prati ga više od 30 miliona korisnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: