ITkonekt 2017 okuplja celu IT industriju Srbije

20. i 21. maja ITkonekt (www.it-konekt.com) će biti mesto gde će se okupiti cela IT scena Srbije, a za svakog ITijevca će se naći neki zanimljiv sadržaj.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.05.2017.

10:54

ITkonekt 2017 okuplja celu IT industriju Srbije

Šta nas očekuje?

IT stručnjaci će moći da slušaju o novim trendovima u ITiju na konferenciji, prošetaju sa Dart Vejderom, odigraju novu Ubisoftovu igricu, odsviraju sopstveni virtuelni rock koncert, crtaju digitalne grafite, pogledaju šta sve rade najbolje IT kompanije u Srbiji, čuju šta imaju da kažu IT organizacije Srbije, networkuju se sa drugim ITijevcima na dodir, uz pomoć ITkonekt narukvica. Ovako će izgledati tipičan dan na ITkonektu, 20. i 21. maja 2017.

Za događaj ima trenutno preko 2000 prijavljenih, a prijave su i dalje otvorene na linku. Ulaz je besplatan, dovoljno je napraviti profil i time je obezbeđen ulaz.

Kako da naprave merač vlažnosti zemljišta uz pomoć Arduina, pogledaju šta sve štampa 3D štampač, odigraju prvi domaći Hack 'n' Slash, pa čak i da se nasmeju sa stand up komičarem, neka su od iskustava koje će moći da osete ITijevci na ITkonektu. Ne samo da će moći da se zabavljaju, nego i da osvoje zanimljive nagrade, a jedna od njih će biti VanMoof bicikl, koji će biti izložen na štandu!

Za poslednje tri godine, ITkonekt je prerastao u najveći IT događaj ovog tipa u regionu. Ovo jedino mesto gde se okupljaju svi glavni činioci IT scene u Srbiji.

IT konferencija za iskusne programere

U okviru ITkonekta, paralelno se tokom dva dana održava i IT konferencija za programere sa iskustvom. Poznati svetski IT predavači iz Amerike, Švajcarske, Libana, Bugarske, Rumunije, će pričati o temama kao što su testiranje u PHP-u, Laravel i Docker, Java, Maschine Learning, IoT (Python), kreiranje VR aplikacija i sl. Karta za konferenciju se posebno naplaćuje, a više informacija i prijava su na sledećem link.

Neke od IT kompanija koje će se predstaviti su Microsoft Development Center Serbia, Ubisoft, Endava, Quantox Technology, 3AP, Deploy, Schneider Electric DMS, Saga, Devtech i drugi.

Prijave za ITkonekt su već počele. Dovoljno je samo registrovati se i napraviti profil na sledećem linku, a ulaz je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: