Ovo je naretvitovaniji tvit u istoriji Twittera

Tvit tinejdžera koji je od lanca restorana "Wendy's" u SAD tražio godišnju zalihu jednog jela od piletine, postao je najretvitovaniji u istoriji te mreže.

Tehnopolis

Izvor: BBC

Sreda, 10.05.2017.

15:39

Ovo je naretvitovaniji tvit u istoriji Twittera

Karter Vilkerson oborio je rekord čak i Elen Dedženeris koja je na Twitteru objavila selfi sa brojnim slavnim ličnostima na dodeli Oskara. Karter je na zvaničnom "Wendy's" nalogu upitao koliko mu je retvitova potrebno, kako bi dobio besplatne obroke za godinu dana, a administrator strane zadao mu je 18 miliona. Nakon što je zatražio pomoć od korisnika interneta, broj ritvitova je prešao broj od 3.430.249, koliko je imala Dedženeris.

Predstavnik lanca restorana "Wendy's" kaže da niko od njih nije očekivao da će Karter dobiti takvu podršku, a kompanija je u njegovo ime donirala 100.000 dolara u dobrotvorne svrhe.

Šesnaestogodišnjak je tvit za Ginisa objavio 5. aprila, a za samo dva dana retvitovan je više od milion puta. Podelile su ga i svetske kompanije, uključujući Apple Music, Microsoft, Amazon, Google i sam Twitter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: