Da li će novi iPhone 8 razočarati ljubitelje?

Apple planira da predstavi tri nova modela iPhone 7S, iPhone 7S Plus i potpuno novi iPhone 8. Za razliku od nedavnih atraktivnih render slika, "osmica" neće imati okvir oko ekrana širine letiri milimetra, piše Forbes.

Tehnopolis

Izvor: Forbes.com

Ponedeljak, 08.05.2017.

12:15

Da li će novi iPhone 8 razočarati ljubitelje?
Printscreen YouTube/EverythingApplePro (render)

Umesto toga, novi iPhone će imati OLED ekran sličniji Samsungovom "edge-to-edge" rešenju sa modela Galaxy S8, ali sa jasno vidljivom "granicom" ekrana sa gornje i donje strane.

Modeli 7S i 7S Plus će zadržati isti osnovni dizajn koji Apple koristi još od modela iPhone 6, s tim što će imati stakleni poklopac kao novi iPhone 8.

"Osmica" će imati kučište u kombinaciji nerđajućeg čelika i stakla, čime će se unaprediti završna obrada telefona.

iPhone 8 će imati bateriju u obliku slova "L", što će omogućiti 30 veći kapacitet, i dualnu zadnju kameru od 12 i 7 megapiksela. Uz telefon će dolazi AirPod slušalice.

Nova unepređenja će povečati proizvodnu cenu uređaja za 75 do 80 dolara, pa se pretpostavlja da bi prodajna cena "osmice" mogla da pređe 1.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: