Gmail i Windows 10 će se slagati mnogo bolje

Pre nekoliko meseci Microsoft je najavio niz noviteta koje je trebalo da poboljšaju Windows 10 aplikacije Calendar i Mail. Međutim, sva poboljšanja tada su mogli da očekuju samo korisnici s Outlook ili Office365 nalozima. Sada, međutim, stiže i podrška za Gmail.

Tehnopolis

Izvor: Tportal

Sreda, 26.04.2017.

08:57

Gmail i Windows 10 će se slagati mnogo bolje
Foto: Thinkstock

Nakon mnogo godina borbe koju je Microsoft vodio s ovim Google servisom, kompanije su konačno počele da sarađuju.

Vlasnici Gmail naloga uskoro će tako moći da uživaju u novim mogućnostima aplikacija integrisanih u Windows 10. To uključuje Focused Inbox, brže pretraživanje, Interesting Calendars i druge opcije.

Focused Inbox se vremenom pokazao kao vrlo koristan dodatak za sve koji primaju mnogo email poruka. Ova opcija zapravo razdvaja inbox na "prioritetni" deo i "ostalo". Važne poruke (dakle, ne reklame, newsletteri i sl.) odlaze u "fokusirani" deo i korisnik može lakše da im se posveti. Focused Inbox radi sve bolje što ga više koristite, a poznat je i velikom broju mobilnih korisnika (iOS i Android platforme opciju imaju već neko vreme preko aplikacije Outlook).

Ipak, za početak, Gmail će moći da testiraju tek Windows Insideri, a kasnije bi trebalo da bude uključen u nekoj od nadogradnji Windows 10.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: