Instagram od sada možete da koristite i bez interneta

Ako ste ikada naglo izgubili internet signal na mobilnom telefonu, onda znate koliko to može da bude neprijatno. Dobre vesti su da vam to više neće biti veliki problem ako ste korisnik Instagram platforme na Androidu.

Izvor: zimo.dnevnik.hr
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Korisnici koji su offline sada će moći da vide prethodno učitan sadržaj na News Feedu, profile koje su posetili i objave u Explore tabu, a takođe mogu da ostave komentare na objavama, lajkuju ih, uskladište fotografije i video sadržaj i brišu ljude s liste prijatelja (unfollow). Naravno, komentari i lajkovi neće biti vidljivi sve dok se korisnik ponovo ne poveže na internet.

Ako vam sve ovo zvuči poznato, podsetićemo vas da je WhatsApp servis, koji je takođe u vlasništvu Facebooka, nedavno dobio offline mod u kojem poruke mogu da se šalju i van mreže, a biće isporučene onda kada korisnik ponovo bude na mreži.

Instagram je odlučio da uvede ovu opciju iz razloga što većina njegovih korisnika dolazi iz zemalja u razvoju s lošijom internet vezom, kao i ograničenim protokom mobilnog interneta.

Offline podršku za Android aplikaciju Instagram je najavio na Facebook F8 konferenciji, a prema podacima iz decembra 2016, ovu društvenu mrežu koristi 600 miliona ljudi.

Prati B92 na Viberu

Vesti

"Loša vest je da postajemo sve gluplji"

Konferencija Brand Minds koja je proteklog vikenda održana u Bukureštu, privukla je mnoge poslovne ljude sa Balkana i šire, pre svega zbog atraktivnih govornika, među kojima je najpoznatiji Geri Vejnerčak, pionir digitalnog marketinga, preduzetnik i motivacioni govornik.

Vesti sreda 24.05. 14:00 Komentara: 6

Kako hakovati Galaxy S8 (VIDEO)

Kompanija Samsung istakla je tokom predstavljanja Galaxy S8 uređaja da je novi skener dužice oka jedan od najboljih načina za zaštitu ovog telefona. Najnoviji video, međutim, ukazuje na to da bi hakovanje ovg smartfona moglo da bude relativno lako.

Vesti sreda 24.05. 11:10 Komentara: 6

Korak ka povezivanju onlajn marketinga i svakodnevne kupovine

Google će prikazati novi servis za merenje prodaje u prodavnicama kojim će praćenje navika korisnika moći da obavlja i u svakodnevnim situacijama a ne samo na internetu. To se dešava u sklopu najnovijeg pokušaja Googla da proda još više digitalnih oglasa. Alatka za praćenje će skenirati najveći broj transakcija s kreditnim i debitnim karticama da bi Gugl automatski obaveštavao prodavce kada njihove digitalne reklame rezultiraju u kupovinama u tradicionalnim prodavnicama.

Vesti utorak 23.05. 17:08 Komentara: 0
strana 1 od 1612 idi na stranu