Apple ima novu aplikaciju koja je kombinacija Instagrama i Prisme

Nova aplikacija Apple Clips će vam pomoći da izmenite svoje fotografije i videosnimke pre nego što ih postavite na društvene mreže ili pošaljete svojim prijateljima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 11.04.2017.

08:48

Apple ima novu aplikaciju koja je kombinacija Instagrama i Prisme
Foto: YouTube Video Screenshot

Aplikacija je namenjena iPhone i iPad uređajima, a predstavlja kombinaciju funkcija koje imaju Instagram, Snapseed, Prisma i druge slične aplikacije.

Da biste instalirali Apple Clips, morate da imate barem 10.3 verziju iOS-a. Uređaji kompatibilni za Clips su iPad 4, iPhone 5, iPhone 5S, iPad Air i iPad Mini 2, kao i noviji kao što su iPhone 6S ili iPhone 7.

Apple Clips razlikuje se od drugih sličnih aplikacija zbog mogućnosti prepoznavanja glasa. Dok razgovarate telefonom, uz pomoć aplikacije imate mogućnost da vam se na ekranu ispiše sve što ste rekli. Ukoliko se nađete u bučnoj prostoriji, moglo bi se desiti da Clips ne prepozna neku od reči koje izgovorite.

Kao Instagram ili druge aplikacije za uređivanje fotografija, Clips vam dozvoljava da provučete fotografiju kroz neki od filtera - Chrome, Ink, Comic Book, Transfer, Fade, Instant ili Noir.

Pored ovih opcija, Apple Clips ima i druge zanimljive mogućnosti koje mogu istražiti isključivo korisnici iOS sistema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: