Novi iPhone će imati displej sa najprirodnijim bojama

Novi model Appleovog iPhonea bi mogli da imaju prave "True Tone" ekrane sa najprirodnijim bojama za ljudsko oko koje su ikad do sad korišćene na mobilnim telefonima. Ova specifikacija je za sada dostupna samo na iPad Pro od 9,7 inča.

Tehnopolis

Izvor: klix.ba

Nedelja, 02.04.2017.

08:25

Novi iPhone će imati displej sa najprirodnijim bojama
Foto: Gettyimages / ilustracija

True Tone ekrani bi mogli da promene izgled ekrana na osnovu svetlosnih uslova u kojima se nalaze. Na primer, kada ste u sobi sa žutim sijalicama ili napolju na suncu, ekran će se prilagoditi tom svetlu i neće predstavljati opterećenje za oči.

Ova specifikacija je na neki način slična opciji Night Shift (noćna smena), s tim što je Night Shift dizajniran samo da ograniči količinu svetlosti tokom noći, što nije rešenje za ceo dan.

Specifikacija True Tone će biti dostupna na sva tri nova Appleova iPhonea - iPhone 7s, iPhone 7S Plus i iPhone 8.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: