Google uvodi "besplatnu aplikaciju nedelje"

Korisnici u Srbiji i dalje imaju problema sa kupovinom aplikacija na Play Storeu, nekada aktivne kartice i dalje ne mogu da se osveže, ali postoje načini za dovijanje. To ne znači da i za nas nije vest kada Google odluči da lansira "besplatnu aplikaciju nedelje".

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.03.2017.

11:37

Google uvodi
Foto: Getty Images

Nalik Appleu, koji sa sličnom akcijom ima uspeha na svojoj digitalnoj prodavnici, Googl je odlučio da svake nedelje korisnicima ponudi jednu aplikaciju koja se plaća po ceni od nula dolara.

Bez preterane pompe, ove nedelje se korisnicima u SAD pojavila posebna sekcija sa koje besplatno mogu preuzeti Card Wars - Adventure Time popularne mreže "Cartoon Network".

Zasad je dostupna samo "preko bare", ali se očekuje da se sekcija raširi širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: