Samsung predstavio tri nova smartfona

Kompanija Samsung želi što pre da zaboravi na prošlu godinu i neuspeh smartfona Galaxy Note 7, a jedan od prvih koraka ka ostvarenju te zamisli su tri nova smartfona iz porodice Galaxy A.

Tehnopolis

Izvor: klix.ba

Subota, 21.01.2017.

17:40

Samsung predstavio tri nova smartfona
Foto: Screenshot

Radi se o Galaxyju A3, A5 i A7, koji se razlikuju po veličini ekrana, a dolaze kao jeftinija alternativa uređajima iz porodice Galaxy S.

Uređaji su otporni na vodu i prašinu, a poseduju i zadnju kameru od 16 megapiksela sa "selfie modom" koji omogućava fotografisanje dodirom bilo gde.

Galaxy A7 je najnapredniji od sva tri smartfona. Poseduje široki 5.7-inčni full HD Super AMOLED ekran, 3 GB RAM-a, 32 GB interne memorije i slot za microSD karticu.

Galaxy A uređaji će se ovog meseca pojaviti prvobitno na ruskom tržištu, a kada će stići na ostala tržišta još nije poznato.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: