Philips ima najveći zakrivljeni 4K monitor - od 40 inča

Philips je preskočio CES i sam predstavio novi najveći zakrivljeni 4K monitor. Na njemu možete da igrate video igre, ali je prvenstveno namenjen ipak profesionalcima.

Tehnopolis

Izvor: 24sata.hr

Nedelja, 15.01.2017.

10:05

Philips ima najveći zakrivljeni 4K monitor - od 40 inča
Foto: Screenshot / ilustracija

Philips i njihov partner MMD u četvrtak su predstavili novi 4K monitor koji nazivaju trenutno najvećim zakrivljenim 4K monitorom na tržištu.

Philips Brilliance BDM4037UW je grdosija od 40 inča, koja uključuje i Ultra Wide Color tehnologiju koja omogućava širi spektar boja, tačnije 85 odsto NTSC spektra za razliku od uobičajenih 72 odsto.

"Novi Philips monitor korisnicima pruža fantastično jasnu sliku u kombinaciji s ogromnim prostorom na ekranu za multitasking - navodi Artem Komenko iz Philipsa.

Njegova MultiVew opcija omogućava četiri istovremeno otvorena različita sadržaja na ekranu, i to svaki u Full HD rezoluciji. Sadržaj može da bude raspoređen na dva načina:

1) Picture-by-Picture način rada, kada se ekran deli na nekoliko delova, koristan u kontrolnim centrima ili za upotrebu više uređaja istovremeno kako bi saradnja bila efikasnija i lakša;

2) Picture-in-Picture način za praćenje naslovne strane nekog programa u manjem prozoru dok korisnik radi na ostatku ekrana.

Ovaj VA LCD monitor ima osvetljenost od 300 cd/m², ugrađene zvučnike (2x5W), a od konekcija podržava VGA (Analogni), DisplayPort x 2, HDMI (1.4) - MHL x 1, HDMI (2.0) - MHL x 1, ali ne podržava HDR.

Monitor je već dostupan po ceni od 750 evra (bez poreza).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: