Novogodišnji PC #239 u digitalnoj čitaonici

„Odbrojavamo poslednje sate godine koja je u nekom opštem i pre svega političkom smislu bila prilično uzbudljiva, donoseći niz neočekivanih događaja pa i preokreta, ali je u informatičkom smislu bilaprilično dosadna. Više bih voleo da je obrnuto, ali šta se tu može – IT scena je sazrela, tržište je profilisana i zasićena proizvodima, pa se mnogi pitaju mogu li nas kompjuteri uopšte nečim iznenaditi… po mogućnosti prijatno“

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 30.12.2016.

09:15

Novogodišnji PC #239 u digitalnoj čitaonici

Ovako je Dejan Ristanović počeo uvodnik aktuelnog broja, ali ostatak redakcije nije dozvolio da ga ophrva Dejanov setni ton, pa smo detaljno podsetili šta se to sve dešavalo u godini koju ispraćamo, ali i pronašli niz noviteta – čak i na našem zaparloženom tržištu informacionih tehnologija.

Proizvodi koji su obeležili prethodnih 12 meseci, BIZ&IT Bezbednost u fokusu, Streaming: 7 televizija, 3D štampa na zahtev, Automobili i novete hnologije, Internet of things: Kako rade senzori, Eksterne baterije: Energetski doping, Intel Core i5 7600K: Gejmerski san…

To su samo neke od tema novogodišnjeg broja, a detalje ćete naći ako preuzmete našu besplatnu aplikaciju i odmah se bacite na čitanje.

Android, iPad, a sada i za iPhone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: