Nova generacija MacBook Pro prvi put dobila negativne ocene

Ljubitelji Applea često se žale kada kompanija uvede neku veću promenu u svojim proizvodima, ali pritužbe na rad poslednje linije MacBook Pro sve su glasnije.

Tehnopolis

Izvor: barrons.com

Utorak, 27.12.2016.

10:59

Nova generacija MacBook Pro prvi put dobila negativne ocene
Foto: Gettyimages

Prvi put su u časopisu "Consumer Reports" odbili da podrže novu liniju ovih uređaja, koji su u ranijim generacijama redovno bili “preporučivani”.

Magazin navodi da su se ovi računari dobro pokazali kada je reč o kvalitetu displeja i performansama, ali je problem u bateriji.

Tokom testiranja uređaja, "Consumer Reports" otkrio je da baterija na MacBook Pro traje od 3,75 do 19,5 sati. To je neverovatna razlika u izdržljivosti. Ipak, Apple tvrdi da baterija može da traje do 10 sati.

Magazin je više puta ponovio testove nakon poslednjeg ažuriranja operativnog sistema, koji je trebalo da popravi stanje.

“Počeli smo testiranje pre više nedelja, ali testovi nisu pokazali nikakvu razliku u rezultatima, nakon instaliranja macOS Sierra 10.12.2”, stoji u časopisu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: