Stiže najjači mobilni telefon ikada napravljen

Kompanija Turing Robotics Industries najavila je Turing Monolith Chaconne pametni telefon, koji će po svojim karakteristikama biti pravi zmaj među mobilnim uređajima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 20.12.2016.

10:33

Stiže najjači mobilni telefon ikada napravljen
Foto: YouTube Screenshot

Mobilni će imati ekran veličine 6,4 inča koji će pružati 4K kvalitet slike. Imaće tri radne memorije od po 6 GB, što znači da će sve ukupno imati čak 18 GB radne memorije.

U njemu će biti i tri Snapdragon 830 procesora, a unutrašnji prostor skladištenja iznosiće tri puta po 256 GB, a moći će da se proširi na još 512 GB putem memorijske kartice.

Nagađa se da će mobilni na tržište izaći početkom 2018. godine, ali mnogi su još uvek skeptični i sumnjaju da će TRI uopšte pustiti ovog monstruma od telefona u slobodnu prodaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: