Zavrtite globus i slušajte bilo koju radio stanicu na svetu

Sve koji vole da slušaju radio sigurno će oduševiti "Radio Garden" platforma koja vam omogućuje da samo jednim klikom slušate program bilo koje radio stanice na svetu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 16.12.2016.

08:25

Zavrtite globus i slušajte bilo koju radio stanicu na svetu
Foto: Thinkstock

Ovu vrlo zanimljivu radijsku platformu dizajnirao je Studio Moniker iz Amsterdama, razvijena je na holandskom Institutu za zvuk i viziju, a njen je cilj povezivanje ljubitelja ovog medija širom sveta putem zajedničkih iskustava.

Platforma nudi funkciju Live koja korisnicima omogućuje da virtualnim okretanjem globusa slušaju različite radio stanice označene zelenom tačkicom. Kada je reč o većim gradovima, poput Amsterdama i Pariza, slušaoci mogu da pronađu i po nekoliko radio stanica, a mogu otići i "preko bare" i slušati njujorške radio stanice.

Radio pstanice iz različitih delova sveta možete slušati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: