Imgur najavio uvođenja chata i mogućnost praćenja korisnika

Imgur je na svom blogu najavio da će neke od najtraženijih opcija konačno biti dostupne na aplikaciji. Oko 150 miliona aktivnih korisnika mesečno sada će imati mogućnost za razgovor, moći će da prati druge korisnike i ažurira postavke naloga direktno sa mobilnog telefona.

Tehnopolis

Izvor: klix.ba

Četvrtak, 15.12.2016.

14:05

Imgur najavio uvođenja chata i mogućnost praćenja korisnika

Sara Šaf je u saopštenju navela da su korisnici uvek u potrazi za novim načinima za interakciju.

"Zaista smo uzbuđeni što ćemo omugućiti korisnicima razgovor sa drugim ljudima direktno putem mobilne aplikacije", kazala je Šaf.

U nadi da će nova opcija podsticati interakciju među korisnicima, cilj Imgura je širenje zajednice. Putem chata će bit moguće slati GIF-ove, emotikone i standardni tekst.

"Postoji nekoliko načina za započinjanje razgovora, posećivanjem korisničkog profila, razgovor putem komentara, dodirivanjem ikone za deljenje ili ukoliko odete direktno na chat", objasnili su iz kompanije.

Za uklanjanje neželjenog razgovora potrebno je otići na ikonu zupčanika koja se nalazi u gornjem desnom uglu unutar chat prozora.

Jedan od noviteta je i praćenje korisnika. Dovoljan je klik na plus koji se nalazi pored korisnikovog imena i nakon toga ćete primati obaveštenja o njihovim najpopularnijim postovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: