Prvi video i slike novog Oukitela U20 Plus

Kompanija Oukitel objavila je prvi zvanični video koji prikazuje njihov novi uređaj.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 03.12.2016.

11:05

Prvi video i slike novog Oukitela U20 Plus
Foto: Screenshot

Zbog dvostruke kamere u gorenjem levom uglu na zadnjem delu telefona, kao i oblog kućišta, Oukitel U20 Plus na prvi pogled izgleda kao iPhone 7.

Zadnja kamera je Sonyjeva, od 13MP, sa senzorom IMX135, a telefon dolazi s velikom baterijom od 3300mAh. Ipak, bez obzira na to, uređaj je zadržao debljinu od svega 8.4mm.

Iako pozadina nije metalna, već polikarbonatna, i dalje pruža odličan osećaj kada se uređaj drži u ruci.

U20 Plus dolazi u tri različite boje, sivoj, šampanj gold i rouz gold. Prema rečima Oukitelovog produkt tima, uređaj će se vrlo verovatno isporučivati u džet blek boji kao i iPhone 7.

Telefon je još u pretprodajnoj fazi, pa se može naručiti na raznim webshopovima poput igogo.es, koji ima posebnu cenu za sve korisnike koji žele da nabave ovaj uređaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: