Jet Black iPhone 7 Plus u prodaji ponovno tek u decembru

Appleov telefon koji je najteže naći u prodaji...

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 28.10.2016.

08:25

Jet Black iPhone 7 Plus u prodaji ponovno tek u decembru
Foto: Gettyimages

Uprkos Appleovim upozorenjima da su Jet Black iPhone 7 i Jet Black iPhone 7 Plus modeli telefona manje otporni na ogrebotine, i dalje su jedan od omiljenih izbora kupaca novih iPhone telefona. Telefon je toliko tražen da su nove isporuke moguće tek od decembra.

Apple je naveo da je novo vreme isporuke Jet Black iPhone 7 Plus šest do osam nedelja, što znači da telefon najranije možete da dobijete 01. decembra - naravno, ako imate sreće.

Dok je potražnja za telefonom verovatno uzrok odloženih isporuka, poslednje što je moglo da se čuje je da Appleovi proizvođači imaju poteškoća s proizvodnjom ovog modela iPhone telefona.

Ipak, treba reći da se u Appleovim maloprodajama ili kod third-party autorizovanih prodavnica može i sada pronaći poneki zaostali primerak, a treba naglasiti i da je mnogo lakše naći Jet Black iPhone 7 sa 256 GB interne memorije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: