Procurile fotografije novog Apple MacBook Pro računara

Ljubiteljima MacBook uređaja, koji već dugo čekaju na predstavljanje novog modela, uzbuđenje bi mogla da pokvari činjenica da su nedavno procurele fotografije novog MacBook Pro računara.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 26.10.2016.

09:35

Procurile fotografije novog Apple MacBook Pro računara

Sudeći prema priloženim fotografijama, ispostavilo se da su neke od glasina tačne – na novom MacBook Prou može se videti OLED ekran, smešten iznad tastature, gde se obično nalaze funkcionalni tasteri, kojima sada služi kao zamena. Ekran je takođe osetljiv na dodir.

Predviđa se da će ga pokretati Intelov Skylake procesor i da će imati novu opciju upotrebe SSD karte od 2TB.

Postoje navodi i da će Apple sa klasičnog USB ulaza preći na USB-C port i Thunderbolt 3, a trebalo bi da bude ukinut i Megsafe port, kao i 11-inčni MacBook Air. O novom iMac desktop računaru, kao i novom zasebnom 5K monitoru o kojima su kružile gasine u poslednjih nekoliko prethodnih meseci nije bilo reči, a nisu spomenuti ni Mac Pro niti Mac Mini.

Veliki Appleov događaj biće održan 27. oktobra, a čuveni tehnološki gigant će tada predstaviti 13-inčni MacBook, 13-inčni MacBook Pro i novi 15-inčni MacBook Pro. Izvor: Daily Mail

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: