Facebook Messenger će uskoro predlagati teme za razgovor

Facebook Messenger je prošlog leta dostigao broj korisnika od jedne milijarde, ali to nije razlog da prekine inovacije koje bi privukle još više ljudi.

Tehnopolis

Izvor: klix.ba

Četvrtak, 20.10.2016.

08:37

Facebook Messenger će uskoro predlagati teme za razgovor
Foto: Kārlis Dambrāns / Flickr.com

Poslednji pokušaj su "conversation topics" ili "predlozi tema" koji korisnicima predlaže temu za raspravu na chatu. Predlozi se generišu na osnovu aktivnosti na Facebooku kao što su planirani događaji, stranice koje se prate i slično.

Opcija se trenutno može sresti na ograničenom broju uređaja, a uskoro bismo mogli očekivati širenje na većinu desktopa i pametnih telefona.

Sugestije će se nalaziti ispod imena korisnika u vidu notifikacije koja obaveštava o njihovim poslednjim ili aktuelnim namerama ili aktivnostima.

Ideja iza "predloga tema" je jednostavna – ona je zamišljena kao alat za započinjanje razgovora sa novim prijateljima, ali i dobar način obnove razgovora sa starim poznanicima koje nismo kontaktirali odavno.

S druge strane, Messenger na ovaj način dodatno brine one koji smatraju da tehnologije menjaju ulogu čoveka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: