Imate lošu konekciju i stari telefon? Za vas stiže Messenger Lite

Messenger Lite je znatno manja verzija popularne aplikacije za slanje poruka i kao takva namenjena je korisnicima sa lošijim konekcijama i koji imaju starije Android telefone s malo memorije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 05.10.2016.

08:37

Imate lošu konekciju i stari telefon? Za vas stiže Messenger Lite
Foto: Kārlis Dambrāns / Flickr.com

Nakon osnovne aplikacije u Lite verziji, Facebook je sada objavio i laganiju verziju svog Messengera kojim žele doći do još većeg broja korisnika na tržištima u razvoju gde se ljudi muče sa sporijim mobilnim vezama ili sa starijim telefonima.

Iz Facebooka kažu da je Messenger Lite smanjena verzija Messengera za osnovne Android telefone, a prvo je lansiran u Keniji, Tunisu, Maleziji, Šri Lanki i Venecueli, dok će ga kasnije pokrenuti i na drugim tržištima. Aplikacija tako nudi osnovne funkcije kao i veća i puno 'teža' aplikacija poput slanja poruka, fotografija i linkova kao i stickera. Zauzima manje od 10 MB, što znači da bi trebalo brzo da se pokreće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: