Kinez tvrdi da je eksplodirao njegov zamenjeni Galaxy Note 7

Smartfon Galaxy Note 7 kompanije Samsung, koji je jedan Kinez nedavno zamenio, navodno je eksplodirao tokom punjenja, piše Bloomberg.com.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 28.09.2016.

11:55

Kinez tvrdi da je eksplodirao njegov zamenjeni Galaxy Note 7
Foto: Gettyimages

Izvor: Bloomberg.com

Dvadesetpetogodišnji Hui Renđie tvrdi da je baterija telefona eksplodirala u ponedeljak ujutro, manje od 24 časa nakon zamene.

Renđie takođe navodi da je tom prilikom zadobio manje opekotine na dva prsta i ošteio svoj Apple MacBook. Da bi pokazao da nema šta da krije, Renđie je na internetu javno podelio serijski broj telefona koji ukazuje na to da je označen kao siguran za upotrebu, dok crni kvadrat na nalepnici pokazuje da je reč o “zamenjenom i sigurnom uređaju”, piše Mashable.

Samsung je u utorak saopštio da je zamenio 60 odsto spornih telefona na području SAD i Južne Koreje. Oko 90 odsto korisnika tom prilikom se odlučilo za novi telefon, istakla je kompanija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: