Life is Strange dobija seriju

Jedna od najlepših igara iz 2015. godine, Life is Strange, ovih je dana opet i žiži vesti u gejming svetu.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Subota, 30.07.2016.

08:38

Life is Strange dobija seriju

Najpre je pre nedelju dana prva epizoda ove igre postala potpuno besplatna, što je prava prilika da probaju igru svi oni koji su iz nekog razloga propustili ovo remek-delo prošle godine. Druga lepa vest koja nam stiže je da ćemo uskoro gledati i live-action digitalnu seriju rađenu po ovoj igri.

Kako je objavila izdavačka kuća Square Enix, projekat je već uveliko u toku i radi se zajedno sa produkcijskom kućom DJ2 Entertainment i kompanijom Legendary Digital Studios. DJ2 Entertainment trenutno radi na projketu filma po čuvenom SEGA karakteru Sonicu, dok je Legendary Digital Studios gejming publici poznat filmskoj adaptaciji igre Warcraft.

Džon Bruk iz Square Enix-a je ovom prilikom rekao da je “ponosan na to što će zajedno sa Legendary Digital Studios da još jednom ožive Arcadia Bay i Blackwell Academy, kao i sve poznate i drage likove iz igre.”, dok je Greg Sigel iz Legendary Digital Studios rekao da je Life is Strange savršena igra za ovakav projekat i da će se prirodno uklopiti u digitalizovanu seriju.

izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: