WoT - Izašao patch 9.15.1

Danas je na EU serveru pušten novi patch vrlo čudnog naziva 9.15.1 koji zapravo donosi uglavnom manje promene a najveća izmena je u grani francuskih lakih/srednjih tenkova gde je Tier 9 Lorraine 40t zamenjen sa Bat.-Chatillon 25t AP.

Tehnopolis

Izvor: klanrur.rs

Četvrtak, 28.07.2016.

17:11

WoT - Izašao patch 9.15.1

Svi znamo da je Bat.-Châtillon 25t jedan od najpopularnijih Tier 10 tenkova a stoji i da se Lorr 40t nekako nije uklapao u tu liniju jer posle minijaturnog AMX 13 90 na Tier 8 je dolazio on koji više liči na francuske teške tenkove i onda opet B-C 25t koji je praktično najmanji od srednjih tenkova. Zato je promenjen a B-C 25t AP predstavlja zapravo prvi nacrt u izradi kasnijeg vozila koji nikada nije ni napravljen ali su korišćena različita rešenja s njega. Novi tenk je značajno manji i brži od prethodnika pa imate utisak kao da igrate sa lakim tenkom, dok je zadržao praktično isti top ali je vreme punjenja celog klipa povećano. Očekujte uskoro i detaljniji video klip s opisom ovog vozila.

Osim toga u novom patchu su promenjeni i neki zvukovi, uvedene su novine u prikazu minimapa kako bi bile preglednije igračima ali je ubačen i novi ActionScript 3 sistem što znači da ćete verovatno morati da uradite update modova ako ih koristite. Takođe čak 24 vozila su dobila HD modele a još 4 tenka su dobile unapređene verzije HD modela.

Interesantno je i da je patch imenovan kao 9.15.1 kad je do sada običaj bio da sve verzije budu samo sa dve decimale ali su očigledno u Wargamingu smatrali da su unapređenja minimalna pa da je bolje da naprave ovako nego da prođu loše kao sa pompezno najavljivanim 10.0 patchom koji nije doneo ništa specijalno novo i onda su trpeli velike kritike igrača.

izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: