Apple planovi u oblasti televizije su veći nego što mislimo

Bilo je mnogo špekulacija o Apple TV-u i tome šta je trebao da donese. Međutim, osim redizajniranog operativnog sistema i redizajniranog daljinskog, najnoviji Apple TV nije ono što bi se moglo nazvati uređajem koji menja tržište.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 27.07.2016.

16:20

Apple planovi u oblasti televizije su veći nego što mislimo

Ipak, prema direktoru Timu Kuku, ono što sada vidimo je samo vrh ledenog brega. Tokom kompanijinog najnovijeg finansijskog izveštaja, Kuk je imao šta da kaže o Apple-ovim planovima u oblasti televizije.

"Uvođenje Apple TV i TV OS prošle jeseni, kasnijim izdanjima operativnog sistema i onim što sledi ove jeseni, napravili smo temelj za ono što verujemo da može biti veći posao tokom vremena. Ne želim da budem precizniji od toga," rekao je Kuk.

Sada je moguće špekulisati pa reći da je Kuk želeo samo da investitori ne izgube poverenje u kompaniju. Ipak, postojalo je dosta izveštaja da Apple želi jačanje Apple TV ponude kao i o pregovorima sa CBS-om oko strimovanja koji su trenutno zamrznuti.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: