Overwatch iz mog ugla – totalna kontrola

Kao što se da videti imamo jako zabavno i bogato leto ove godine. Izašao Overwatch jelte, WoW izbacio novi patch pred ekspanziju Legion, tu je i novi letnji turnir u Hearthstoneu u organizaciji KlanRUR ekipe, Ana Ivano.. oops ne ne ovo nisu sveopšte vesti, ovo je ipak kolumna o našoj dragoj igri zvanoj Overwatch.

Tehnopolis

Izvor: klanrur.rs

Ponedeljak, 25.07.2016.

22:22

Overwatch iz mog ugla – totalna kontrola

Piše: Coyote

Danas smo za vas spremili opis Control mapa, iako smo ih već spominjali u jednom od prethodnih tekstova, danas ćemo biti malo detaljniji po tom pitanju. Ove mape su mnogima poznate po pokušajima ubacivanja lopte u koš, svaka od ovih mapa ima koš okačen na zidu početne lokacije.

Trenutno imamo tri Control mape, Nepal, Lijaing Tower i Ilios. Da utvrdimo još jednom, Control tip borbe se svodi na to da se dva tima bore za kontrolu polja u formatu najbolji od tri partije. Dakle nije kao ostali tip borbi u Overwatchu gde se branite ili napadate već jednostavno treba da prvi zauzmete određeno polje da biste pobedili. Polje za zauzimanje se otključava 30 sekundi nakon početka partije, a kada se to desi, polje je omogućeno za zauzimanje, što je i logično jelte. Kada neki od timova zauzme polje mora da ga brani, dobra stvar je ta da kada ga zauzmete ne morate stajati u polju da bi ono ostalo u vašoj kontroli, ali onda imate veći rizik gubljenja istog ukoliko vam protivnički tim napadne polje sa neke nebranjene strane. Prvi tim koji dođe do 100% je pobednik runde i ako to nekom timu pođe kao što smo spomenuli dva puta za rukom – pobednici su partije. Svaka Control mapa ima tri spawn lokacije koje se nasumično biraju svake runde.
Nepalove tri početne lokacije su Sanctum, Shrine i Village, koje su smeštene na sami vrh Himalaja.
Lijiang Tower početne lokacije Control Centar, Garden i Night Market. Lijiang je smešten samom centru modernog Kineskog metropolisa. Ilios je smešten u Egejskom moru, izgrađen na malom ostrvu, a njegove početne lokacije su Lighthouse, Ruins i Well.

izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: