Osvojite celu igru Trials of the Blood Dragon besplatno

Trials je serijal igara star čitavih 16 godina, sa 5 glavnih naslova i još 9 ekspanzija, rimejkova i spinof igara.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 25.07.2016.

18:47

Osvojite celu igru Trials of the Blood Dragon besplatno

U pitanju su platformeri gde glavni karakteri voze motore terence i najnoviji naslov u serijalu je Trials of the Blood Dragon, koji predstavlja kombinaciju Trials igara i priče iz Blood Dragon ekspanzije za Far Cry 3. U ulozi ste dece Rex Power Colta, glavnog protagoniste iz Blood Dragona, koja se uz pomoć svojih motora i gomile oružja bore protiv vanzemaljaca-komunista. Igra i vizeuelno i narativno izgleda šašavo i odlično preslikava duh Blood Dragona.

Ubisoft je osmislio veoma izazovnu marketing kampanju za ovu igru, koja traje do kraja jula meseca. Naime, ukoliko uspete da pređete demo igre sa 15 ili manje grešaka, dobićete celu igru potpuno besplatno zauvek. Moramo da priznamo da je veoma originalan način reklamiranja igre, iako je izazov sa 15 ili manje grešaka veoma težak, nema sumnje da će ljubitelji i poznavaoci trials serijala uspeti da izvedu ovaj poduhvat i zarade svoju besplatnu kopiju igre prostim umećem igranja.

izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: