Imate još samo nedelju dana za besplatan prelazak na Windows 10

Za manje od 10 dana ističe mogućnost besplatne nadogradnje na Windows 10.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.07.2016.

13:32

Imate još samo nedelju dana za besplatan prelazak na Windows 10

Do petka, 29. jula, korisnici imaju priliku da besplatno pređu ovaj operativni sistem, a već nekoliko dana kasnije, počev od 2. avgusta i da ga besplatno ažuriraju na Windows 10 Anniversary Update.

Prema saopštenju Microsofta, poboljšana je bezbednost Windows Defendera, koji štiti računare od neželjenih i štetnih programa, kao i Windows Information Protection sistema koji prvi put stiže zajedno sa operativnim sistemom i štiti poslovne korisnike od nenamernog gubljenja ili odavanja poslovnih podataka.

U okviru Windows Anniversary ažuriranja u avgustu stiže i Windows Ink za pisanje i hvatanje beleški digitalnom olovkom a ta funkcija moći će da se koristi u Office aplikacijama, EDGE internet pregledaču i aplikacijama poput Mapa, u kojima korisnici mogu da skiciraju sopstvene rute kretanja.

Windows 10 Anniversary ažuriranja donose i poboljšanja za Microsoft Edge web pretraživač,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: