Prva epizoda Life is Strange je od juče besplatna

Igra Life Is Strange je verovatno jedan od najvećih uspavanih hitova iz 2015. godine. Ova grafička avantura, drama u obliku video igre, je uspela da izmami emocije mnogim nepripremljenim igračima kada su je prvi put odigrali.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 22.07.2016.

08:38

Prva epizoda Life is Strange je od juče besplatna

Kao što vidite iz naslova, od juče je prva epizoda ove igre potpuno besplatna na svim platformama. Sve što je potrebno da uradite jeste da odete na zvaničnu stranicu igre (ovde), i zatim odaberete platformu na kojoj želite da besplatno preuzmete prvu epizodu.

Igra ima ukupno 5 epizoda koje su izlazile u rasponu od januara do oktobra prethodne godine. Ukoliko volite coming-of-age priče sa SF elementima (poput recimo filma Super 8, ili u manjoj meri Moonrise Kingdom), ova sjajna i uvrnuta igra će vam definitivno leći kao kec na desetku, tako da vas ništa ne košta da probate bar prvu epizodu.

izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: