Street Fighter 5 ove nedelje dobija dva nova lika i story mode

Street Fighter 5 uskoro dobija do sada najveće proširenje od svog izlaska – 1. jula će u igru biti dodati borci Balrog i Ibuki, a pored njih igra će dobiti i dugo očekivanu sinematičnu kampanju koja navodno traje nekoliko sati i pariraće onoj iz Mortal Kombat X.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 29.06.2016.

19:52

Street Fighter 5 ove nedelje dobija dva nova lika i story mode

Oba nova lika možete videti u trejlerima u nastavku. Balrog je stari znanac još iz vremena Street Fighter 2 na automatima. Ibuki je originalno trebalo ranije da se pojavi u igri ali je potrajalo balansiranje. Pored do sada objavljenih boraca ostali su još Uriel i Juri koji tokom narednih meseci treba da budu ubačeni u igri. Kao i do sada, kupci sezonske propusnice odmah imaju pristup likovima, dok ostali igrači moraju da sakupe po 100 hiljada fight money igranjem kako bi otključavali likove.

izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: