Youtube uvodi TV strimovanje uživo

Popularni sajt za razmenu video sadržaja planira da pokrene servis koji će korisnicima nuditi niz kablovskih TV kanala preko interneta, izvestila je danas njujorška agencija "Blumberg".

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 05.05.2016.

13:05

Youtube uvodi TV strimovanje uživo

Foto: Rego - d4u.hu / Flickr.com
Pomenuti servis za strimovanje, pod nazivom "Unplugged", trebalo bi da počne sa radom već naredne godine, tvrde neimenovani izvori upoznati sa situacijom.

Rukovodioci YouTubea su o svojim planovima razgovarali sa vodećim medijskim kompanijama kao što su Viacom, NBC Universal i Twenty-First Century Fox, ali tek treba da dobiju dozvolu za bilo kakav sadržaj, saopštili su isti izvori.

YouTube je u vlasništvu Googlea, a prošle godine je uveo servis Red koji omogućava gledanje video sadržaja bez prekida za reklame uz mesečnu pretplatu od deset dolara u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: