Call of Duty 4: Modern Warfare dobija remasterovano izdanje

Activision za kraj ove godine planira ne jedvnu već dve Call of Duty igre – Infinite Warfare koji serijal šalje u daleku budućnost i remaster sigurno najomiljenije CoD igre, prvog Modern Warfare

Tehnopolis

Izvor: klanrur.rs

Sreda, 04.05.2016.

21:14

Call of Duty 4: Modern Warfare dobija remasterovano izdanje

Na remasterovanom Call of Duty 4 radi Raven Software koji su godinama uz ovaj serijal i z aovo unapređeno izdanje obećavaju impresivnu grafiku na nivou aktuelnih izdanja, ali i znatno kvalitetniji zvuk. Što se tiče multiplayer strane igre, još jednog razloga zašto je CoD4 imao tako veliku popularnost, Activision ne otkriva puno detalja sem da će sa igrom doći 10 mapa među kojima su Crash, Backlot i Crossfire. Koliko će drastičan apgrejd biti MW Remastered prikazali su ovim screenshotom:

Nažalost, da biste došli do svog primerka remasterovanog Modern Warfare-a, moraćete da tokom pretprodajnog perioda pazarite Infinite Warfare i to 20 evra skuplja Legacy i Digital Deluxe izdanja. Activision trenutno nema planove da ovu igru prodaje odvojeno, a inače će se pojaviti za iste platforme kao i Infinite Warfare – PC, Playstation 4 i Xbox One, 4. novembra ove godine. Igra je inače na kratko prikazana u okviru trejlera za Infinite Warfare, snimak počinje na 2:57.

izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: