Bežične pametne slušalice Dash olakšće vam život u svakom pogledu

Nemačka startup kompanija Bragi pre nekoliko godina predstavila je prve bežične pametne slušalice, ali ih konstantno usavršavaju i nadograđuju. Tako se osim za slušanje muzike, eliminisanje buke, fitnesa mogu koristiti i za brojne druge životne aktivnosti, poput plivanja i nekih drugih situacija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 01.05.2016.

08:37

Bežične pametne slušalice Dash olakšće vam život u svakom pogledu
Foto: YouTube Screenshot

Slušalice Dash od sada možete kontrolisati i nekim drugim delovima tijela, zbog čega ove slušalice s pravom možemo nazvati ličnim asistentom. koji prati sve životne aktivnosti.

Pre svega uz bežične slušalice Dash možete uživati u kvalitetnom zvuku, a da se ne nervirate raspetljavanjem žica, jer funkcionišu preko bluetootha. U Dash slušalice su ugrađena 23 senzora koji prate sve aktivnosti rada srca, a dugoročni cilj kompanije Bragi je da u njih ugradi mini kompjutere.

Dizajnirane su tako da ostaju čvrsto u uhu, a pored toga su i vodootporne, pa ih možete koristiti i kada plivate. Jednostavnim povlačenjem prsta možete u potpunosti blokirati buku oko vas, ukoliko maksimalno želite da se fokusirate na neki posao.

Kompanija Bragi u budućnosti planira da Dash slušalice budu više od fitnes kalkulatora, i da služe kao lični asistent.Trenutno se radi na softveru koji će omogućiti da Dash slušalice kontrolišete različitim delovima tela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: