Besplatno isprobajte Plants vs Zombies Garden Warfare 2

Electronic Arts je u svoju stalno rastuću listu igara koje je moguće besplatno testirati upravo dodao najnoviju Plants vs Zombies igru, pucačinu Garden Warfare 2.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2016.

08:38

Besplatno isprobajte Plants vs Zombies Garden Warfare 2

GW2 tako možete kompletan downloadovati putem servisa Origin i nakon pokretanja imate deset sati da igrate sve u igri kao da ste je kupili. Posle isteka tog perioda, igra se zaključava i potrebno ju je kupiti kako biste dalje nastavili sa igranjem. Dobra vest je da vam za ovaj trial nije potrebna pretplata za EA Access i da će biti sačuvan vaš napredak u igri ukoliko se kasnije odlučite da je pazarite. Obratite pažnju na to da se pod 10 sati ne smatra aktivno igranje već ako na primer pokrenete igru u 1 popodne, posle 11 uveče istog dana se zaključava.

Ova besplatna proba igre je dostupna do 10. maja zajedno sa Unravel i još nekoliko popularnih EA igara na servisu Origin.

izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: