Stiže Android 6.0.1 Marshmallow ažuriranje

Ovog meseca će mnogi korisnici Android platforme dobiti Android 6.01. Marshmallow ažuriranje, a među njima, najpre vlasnici Samsung uređaja.

Tehnopolis

Izvor: mnrdaily.com

Nedelja, 03.04.2016.

12:20

Stiže Android 6.0.1 Marshmallow ažuriranje
android.com

Prema Chinatopix sajtu, Samsung je već objavio novu verziju za Galaxy S5 21. marta, a ažuriranje je sada dostupno i za Galaxy Note 5, Galaxy Note 4 i Note Edge.

Naravno, nisu izostavljeni Galaxy S7 i S7 Edge, kao ni prošlogodišnje “šestice”.

Iako je softver dostupan već neko vreme, trebalo je vremena da “stigne” do svih korisnika.

Android Marshmallow ažuriranje donosi promenu interfejsa, ali zadržava neke od osnovnih opcija Lollipopa, poput podešavanja, nijansi obaveštenja i navigacije.

Tako nova verzija, umesto prečice za poziv koja je bila na Lollipopu, sada ima prečicu za Google glasovnu pretragu, što znači da je ta funkcija jedna od najvećih aduta Marshmallow-a.

Oni koji dobiju ažuriranje, dobiće i martovski bezbednosni update.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: