Rešenje za nedostatak memorije iPhonea

Verovatno jedna od najgorih i najiritantnijih stvari za vlasnike iPhonea jeste obaveštenje da su skoro popunili prostor na iCloudu.

Tehnopolis

Izvor: hr.n1

Ponedeljak, 22.02.2016.

10:31

Rešenje za nedostatak memorije iPhonea
Foto: Thinkstock

Ipak, prostor se može osloboditi na vrlo jednostavan način. U postavkama idite na Skladištenje i korišćenje iClouda, a potom na Upravljaj skladištenjem ispod iClouda.

Ukoliko na iCloudu koristite više uređaja, poput iPada ili starog iPhonea, možete da izbrišete taj uređaj s iClouda i na taj način dobiti dodatnu, preko potrebnu memoriju. Osim toga, možete da obrišete i stare mailove ili dokumente koji vam više ne trebaju, a niste ni svesni koliko su prostora zauzimali.

Ako vam, pak, brisanje nije zadovoljavajuća opcija i zauvek želite da imate sve što ste odložili na svom iCloudu, Apple nudi kupovinu dodatnoga prostora za memoriju.

Pedeset gigabajta dodatne memorije koštaće vas svega dolar mesečno. Ako vam ni to nije dovoljno, moraćete da izdvojite 10 dolara za dodatni terabajt memorijskog prostora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: