Acer ulazi na tržište virtuelne realnosti

Acer će se pridružiti industriji virtuelne realnosti, a kompanija trenutno radi na izradi povezane tehnologije. Naime, Acer planira da objavi VR proizvod u toku prve polovine godine poručio je direkor kompanije Džejson Čen.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 19.02.2016.

08:38

Acer ulazi na tržište virtuelne realnosti

Acer će početi sa serijom predstavljanja uređaja virtuelne realnosti već na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni. Čen je naglasio da je VR nova tehnologija i da kao nosivi uređaji zahteva određeno vreme pre nego što postane zrela.

Tržište takođe treba da se integriše sa ostalim tehnologijama softvera i hardvera, dodao je on. Acer razvija VR proizvode sa svojim postojećim tehnologijama i nada se da će proizvodna linija otvoriti nove poslovne mogućnosti. Čen je ovom prilikom želeo da doda da Acer ima veoma jako uporište u Nemačkoj, kao i da ima jaku prodaju standardnih LCD monitora kao i gejming LCD monitora i računara. Acer takođe veoma dobro posluje u zemljama kao što su Austrija i Švajcarska.

izvor: novosti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: