Ponovo možete igrati igre iz ere Windows 3.1

Nakon oživljavanja klasičnih DOS igara, Archive.org podseća nas na igre i softvere iz ere Windows 3.1.

Tehnopolis

Izvor: pcworld.com

Nedelja, 14.02.2016.

12:58

Ponovo možete igrati igre iz ere Windows 3.1

Foto: timubl / Flickr.com

Kolekcija koju je objavio ovaj sajt sadrži više od 1.000 igara, gotovo 300 alata i još mnogo toga zanimljivih stvari s početka PC ere. Svaki softver pokreće JavaScript verzija DosBox-a.

U Windows 3.x Showcase meniju možete naći dragulje poput SkiFree, Wheel of Fortune: Deluxe Edition, pa čak i promotivni video za tada nadolazeći Windows 95. Takođe, možete pogledati i instalaciju samog operativnog sistema i programe poput Write, Paintbrush i nezaobilazni Minesweeper.

Sakupljač Džejson Skot i njegovi volonteri osmislili su sistem koji ne zahteva bilo kakvu optimizaciju za bilo koju od tih aplikacija, što znači da će uskoro njegova kolekcija biti obogaćena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: