Vrhunska AMD Polaris grafička karta bi mogla koštati 1700 dolara

AMD je formalno najavio svoju 14nm FinFET Polaris arhitekturu prošlog meseca, a grafičke karte bazirane na ovoj arhitekturi se očekuju tokom leta. Iako AMD još nije objavio koliko kartica će biti lansirano, očekuje se da ćemo videti bar tri modela - jedan namenjen donjem segmentu tržišta, jedan za srednji segment i jedan za one sa najvećim apetitima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 11.02.2016.

08:38

Vrhunska AMD Polaris grafička karta bi mogla koštati 1700 dolara

Indijski sajt Zaiuba nam daje bolji uvid u ono što bi se moglo ispostaviti kao flagship Polaris grafička karta, koja bi mogla koštati preko 1700 dolara. Listing ukazuje na završeni proizvod, koji bi mogao imati ugrađeno više od jedne video karte (s obzirom da je premijum Hawaii video karta svojevremeno bila izlistana po ceni od 600 dolara). Ono malo što znamo i što je AMD otkrio o Polaris 10 i Polaris 11 arhitekturi, jeste da će doneti najrevolucionarniji skok u performansama.

Ostaje nam da sačekamo leto kako bismo videli šta nam je AMD konkretno spremio.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: