Konačno: Na Instagramu sada možete da koristite više profila

Mnogobrojni korisnici koji barataju sa više Instagram profila tražili su da se uvede ova mogućnost, koja je već dugo standard u aplikacijama poput Twittera.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 09.02.2016.

10:45

Konačno: Na Instagramu sada možete da koristite više profila
Foto: Screenshot

Instagram je nakon nekoliko meseci testiranja napokon uveo mogućnost da korisnici na svojim aplikacijama koriste više profila. Ovo su testirali na Androidu i iOS uređajima, a pre nekoliko dana i neki korisnici su na svojim iOS uređajima videli ovu opciju. Međutim, od verzije 7.15 ona stiže svima.

Ovo će ceniti mnogobrojni korisnici koji imaju privatni Instagram, ali istovremeno koriste i neki za svoj posao, ljubimce i ceo niz drugih stvari.

Sam proces prebacivanja profila prilično je jednostavan. Na postavkama profila treba dodati novo korisničko ime i potom samo kliknuti na svoje ime na vrhu profila kako bi se prebacili. Vaša profilna slika jasnije će se videti kako bi znali koji vam je nalog aktivan u svakom trenutku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: