Huawei P8lite isporučen u deset miliona primeraka za devet meseci

Huawei je objavio da je isporučio deset miliona P8lite smartfona od trenutka njegovog pokretanja na proleće prošle godine

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 09.02.2016.

08:38

Huawei P8lite isporučen u deset miliona primeraka za devet meseci

Kompanija je takođe najavila da je telefon, koji će uskoro dobiti Android 6.0 Marshmallow ažuriranje operativnog sistema, prvi Huawei smartfon koji je bio relativno uspešniji na globalnom tržištu nego u Kini.

U saopštenju za novinare je takođe otkriveno da je globalna prodaja svih uređaja u P8 seriji, koja se sastoji od P8, P8lite i P8max telefona, premašila 16 miliona jedinica. Pruženi su nam i neki detalji o mesečnim isporukama u ovoj godini, pa smo tako saznali da je Huawei isporučio preko 12 miliona smartfona prošlog meseca, što je povećanje na godišnjem nivou od 93 posto. I na kraju, takođe je otkriveno da je Huawei uspeo da isporuči više od deset miliona jedinica mesečno svaki mesec od oktobra 2015. godine.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: