Prva ekspanzija za Call of Duty: Black Ops 3 je stigla

Prva ekspanzija za igru Call of Duty: Black Ops 3 nazvana Awakening je objavljena juče, 2. februara, za PlayStation 4 konzolu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 03.02.2016.

22:03

Prva ekspanzija za Call of Duty: Black Ops 3 je stigla

Ekspanzija dolazi sa četiri multiplejer mape i jednom za Zombies mod. Četiri nove mape su Skyjacked (prerađena Call of Duty: Black Ops II Hijacked mapa), Splash, Gauntlet i Rise, dok se nova Zombies mapa naziva Der Eisendrache.

Awakening je uključen u Call of Duty: Black Ops 3 DLC pass koji košta 50 dolara i u koga će biti uključene još tri ekspanzije koje nas očekuju u budućnosti. Awakening može da se kupi i sam po ceni od 15 dolara. Prva ekspanzija je objavljena prvo za PlayStation 4 konzolu i tako će biti još neko vreme zbog ugovora koji imaju Activision i Sony. Nešto kasnije ona će biti objavljena i za PC i Xbox One.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: